Long time no see

Wat gaat de tijd toch snel. Ik zie dat het een lange tijd geleden is dat ik mijn lezers heb voorzien van een blog. In de afgelopen maand ben ik heel druk geweest met het schrijven van mijn ondernemingsplan. Die is eindelijk af, op het financiële gedeelte na. Ik merkte tijdens het schrijven dat ik best veel moeite had om dit rond te krijgen, en omdat ik het type persoon ben die haar sterke en minder sterke punten kent, schroom ik niet om hulp in te schakelen. Gelukkig heb ik een goede ondernemerscoach die mij hierbij kan en wilt helpen. Zodat ik weldra een strak plan aan de geldschieters kan presenteren.

Deze blog is een beetje het ondergeschoven kind geworden omdat ik naast het schrijven van het ondernemingsplan ook mijn klanten moest blijven voorzien van prachtige nagels. Mijn klanten blijven natuurlijk het belangrijkste. Daar doe ik het allemaal voor, zodat ik hen in de toekomst kan verwelkomen in een nieuw salon. Het concept wat ik heb bedacht, houd ik nog even voor mij maar houd deze blog in de gaten, binnenkort zal er meer onthuld worden.

 

Nicole

Reactie plaatsen

Reacties

Robin Garret
5 jaar geleden

Hello,

Are you looking for a loan? if yes contact: rgarret2244@gmail.com or
Whatsapp+60-16-248-3018 for more info if interested yes respond back
asap..

Thank you...
From Robin Garret