Teleurstelling

Teleurstelling is iets waar iedereen mee vroeg of laat mee te maken krijgt.

Het is hoe je ermee omgaat, wat het verschil maakt. Bij het maken van een ondernemingsplan hoort een begroting. Bij het maken van de mijne kwamen er cijfers naar voren die erg teleurstellend waren. Waar het eigenlijk op neer kwam is dat met de begroting die ik heb gemaakt, ik 365 dagen per jaar 10 uur per dag zou moeten werken om aan al mijn betalingsverplichtingen te kunnen voldoen en op bijstandsniveau te kunnen rondkomen.

Ik ben de beroerdste niet om mijn handen uit de mouwen te steken, en aan een werkethos ontbreekt het mij ook niet, maar ik heb niet alleen aan mijzelf te denken. Mijn kindjes hebben ook een moeder nodig, mijn huis een schoonmaker en mijn vriendinnen een vriendin.

Wat doe ik dan in zo'n geval?

Ik baal, eet wat chocolade, kijk mijn series af en zoek morele steun bij mijn vriendinnen. Daar zijn ze tenslotte voor.

Ik zal mijn plannen moeten aanpassen en bijschaven en wel op zo'n manier dat werk en privé daardoor in de toekomst in balans zullen zijn. Geen gemakkelijke opgave, maar niet onmogelijk. Want wat ik in mijn hoofd heb, mijn droom, mijn visie, zal ik bereiken. Ook al doe ik 3 stappen naar voren en twee stappen terug.

Het gaat tenslotte om die ene stap voorwaarts.

 

Nicole

Reactie plaatsen

Reacties

Robin Garret
5 jaar geleden

Hello,

Are you looking for a loan? if yes contact: rgarret2244@gmail.com or
Whatsapp+60-16-248-3018 for more info if interested yes respond back
asap..

Thank you...
From Robin Garret