Niny's Nieuws

De eerste lentekriebels voel ik overal op mijn lichaam. Ook de krokussen hebben hun kopjes boven het gras uitgestoken. Wat zorgt voor een fleurig landschap.

Met de lente komt Het is tijd voor verandering, de grote schoonmaak, vrolijke kleuren en goede humeuren. Heerlijk wat een beetje zon voor een mens kan doen. Ik heb voor de salon nieuwe kleuren gellak aangeschaft. Dit zijn prachtige nude kleuren die nog steeds erg gewild zijn, maar de mooie pastel kleuren zijn ook onderweg. 

Binnenkort is bij Niny's Nails handgemaakte nagelriemolie te verkrijgen. Deze nagelriemolie bestaat uit jojoba-olie, amandel-olie, vitamine E, abrikozenpit-olie en rozen-olie. Deze nagelriemolie zorgt ervoor dat je nagelriemen en nagels gehydrateerd, verzorgd en sterker zullen worden. De oliën bevatten geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen, ook zijn ze vrij van onnatuurlijke geurstoffen. Ik heb zelf rozen-olie toegevoegd voor een lekkere aroma. Rozen-olie staat bekend om haar antibacteriële en helende eigenschappen dus uitstekend voor de verzorging van de nagelriemen.

Houd de website dus goed in de gaten voor de lancering van Niny's Nails Natuurlijke Nagelriemolie en voor verdere nieuwtjes. 

 

Nicole

Reactie plaatsen

Reacties

Robin Garret
5 jaar geleden

Hello,

Are you looking for a loan? if yes contact: rgarret2244@gmail.com or
Whatsapp+60-16-248-3018 for more info if interested yes respond back
asap..

Thank you...
From Robin Garret