Workshop

Onderscheidend vermogen, koopmotieven en een ziek kind. Wat hebben zij gemeen?

Vandaag weer een workshop gehad. Dit keer ging het over de hoofdstukken 3 en 4 uit het boek “Ik werk voor mezelf”. Tijdens deze workshop werden de deelnemers geacht goed na te denken over wat zij aanbieden, wat het onderscheidend vermogen daarin is en wat de koopmotieven van de klant is om, in mijn geval bij mij te komen om haar nagels te doen?

Nou, dat kan ik hier wel vertellen. Bij mij krijgt een klant kwaliteit, ik werk met goede producten die het Europees keurmerk dragen en geen schadelijke MMA bevatten. Ik neem de tijd voor mijn klanten. Mijn werktijden zijn in overleg waardoor ik erg flexibel ben, voor mij is het geen enkel probleem om in de avond te werken. Klanten krijgen bij mij aandacht, ik bied een luisterend oor en ben oprecht geïnteresseerd in hun wel en wee. In de nabije toekomst zal ik mobiliteit toevoegen aan mijn onderscheidend vermogen, en dan zal ik nog meer maatwerk kunnen geven. Denk maar aan mijn diensten aanbieden bij bejaardenhuizen en bedrijven. Alles wat ik zojuist benoemd heb zal ook in mijn ondernemingsplan komen te staan. Elke workshop brengt mij dichter naar het voltooien van het ondernemingsplan.

Maar dan word je gebeld met het bericht dat je kind ziek is, je ondernemingsplan, workshop, onderscheidende vermogen en koopmotieven zijn opeens stukken minder belangrijk geworden. Het enige wat je wilt is naar je kindje haar beter maken en extra aandacht geven, want mijn kinderen blijven mijn belangrijkste klant.

 

Nicole

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.