Valse Reviews

Wanneer ik het heb over valse reviews kan je het woord "valse" op twee manieren opvatten. Namelijk "vals" in de zin van "niet waar" en "vals" in de zin van nep. 

Iedereen met een bedrijf die hard op weg is te timmeren naar de weg omhoog zal vroeg of laat hiermee te maken krijgen. Een spreekwoord luidt: geen succes zonder haters. Daarom mag ik er best trots op zijn dat iemand zich geroepen voelde om de recensies, van mijn geliefde klanten, in twijfel te trekken. Mij afvragen wat iemand beweegt om zoveel energie te stoppen, in haar of zijn gevoel van waarheidsbevinding, daarmee ben ik allang gestopt. Nee, het enige wat ik doe is de persoon bedanken, want elke vorm van aandacht op mijn Google bedrijvenpagina draagt bij aan het hoog houden van mijn bedrijf in de zoekopdrachten. 

Daarom via deze weg. Dank!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.