Blog van een nagelstyliste- mijn eerste blog

Tijdens een rusteloze nacht, ergens daar middenin, kwam ik op het idee om een blog te beginnen. Hierin wil ik alles vertellen over mijn leven als nagelstyliste, moeder en de plannen die ik heb voor de toekomst.

Weet je wat ik zo fijn vindt van mijn werk?

Dat ik elke keer bijzondere mensen ontmoet, die mij doen realiseren dat iedereen uniek is. Vooral dat, als je simpelweg oprechte interesse toont in een ander er bijzondere verhalen naar boven komen. Ik realiseer mij des te meer dat ondanks onze verschillen wij allen een gemeenschappelijk doel nastreven en dat is gelukkig zijn en genieten van het leven omdat je nooit weet hoe lang je nog hebt. 

Ik ben in een fase van mijn leven dat ik "dingen" beter begrijp. Het gekke is dat elke keer wanneer ik denk dat ik die "dingen" doorgrondt heb er weer iets nieuws komt wat ik moet leren begrijpen. Toch blijf ik nieuwsgierig naar het volgende wat het leven in petto heeft, en wie ik mag ontmoeten om een mooi of bijzonder verhaal te horen. 

Maar stilte en zwijgen mag natuurlijk ook, want daarin zit ook schoonheid..

 

Nicole

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.