Home » Blog » Onze nieuwe nageltafel

Onze nieuwe nageltafel

Gepubliceerd op 6 oktober 2018 01:43

Het was een moeilijke zoektocht naar de perfecte nageltafel.

Vele manuren gingen verloren struinend op het internet op zoek naar een nageltafel die een goede afzuiging heeft,  betrouwbaar is, voldoende opbergruimte bevat, het juiste formaat heeft en er ook nog eens mooi uitziet. We kwamen snel uit op Chinese webpagina's. Dat was voor ons geen optie omdat wij daar slechte ervaringen mee hebben gehad. De andere tafels hadden een afzuiging met een stofzakje om het stof mee op te vangen. Niet ideaal aangezien wij een salon aan huis hebben. Onze ogen vielen op de Purex nageltafel, maar uiteindelijk vonden we dat we weinig tafel kregen voor zoveel geld. 

Dan blijft er niet zoveel over om uit te kiezen. Al snel kwam het idee naar boven om er zelf maar één te laten maken. Het enige wat wij hoefden te doen was een geschikte afzuiger vinden en daar een tafel omheen laten bouwen. Onze grote geluk was dat wij in onze vriendenkring een waanzinnig goede timmerman hebben, namelijk Ed Roos van Roos Renovatie en Service Aan hem hebben wij gevraagd of hij voor ons een nageltafel op maat kon maken Dat was natuurlijk geen enkel probleem. 

Eerst worden de ladenblokken in elkaar gezet.

Ladeblok voor de nageltafel
Ladeblok 2 voor nageltafel

De oplettende kijker kan wel zien waar het ladeblok vandaan komt. Laat het in een comment hieronder weten en wie weet win jij wel wat. 

Het tafelblad met daarin de inkeping voor de LED verlichting is ook al op maat gezaagd. De afzuiger zit op haar plaats. De boel moet alleen nog op elkaar gezet worden. 

Rome is ook niet in één dag gebouwd, dus zodra ik meer heb post ik het natuurlijk op deze website.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.